AKTUELNO

Gledaoce kraj malih ekrana očekuje još jedna fantastična epizoda.

Na binu ''Pinkovih zvezdica'' izašla je voditeljka Marijana Mićić koja je oduševila publiku svojim stajlingom i osmehom.

- Dobro veče i dobro došli u novu epizodu treće sezone ''Pinkovih zvezdica''. Mi smo u petom krugu i naš žiri je spreman i ocenjivaće deset takmičara kojima će plesači uveličavati nastupe - rekla je Marijana na samom početku i najavila početak nove epizode.

Foto: Pink.rs

Voditeljka je pozvala članove žirija, Sergeja Četkovića, Gocu Tržan, Jelenu Tomašević, Leontinu Vukomanović i Saleta Cvetkovića da podignu svoje crvene stolice i pozdrave publiku.

- Mi dolazimo ovde da uživamo, a ne da radimo. U to ime, možemo pojesti jednu torticu - kazala je Jelena Tomašević i pokazala gledaocima tortu u obliku crvene stolice koju su dobili svi članovi žirija.

Foto: TvPink Printscreen

- Nedostajale su mi moje kolege i to ne mogu uvek da kažem, a sada moram da priznam - objasnila je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Jelena Tomašević skinula je crveni taster sa torte koja je u obliku stolice i pojela ga, a potom je Sale odlučio da isto uradi.

- Ovo vam dođe kao ''vudu'' stolice - našalio se Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Goca se našalila rekavši da ona treba da pojede zeleni taster baš zato što je u emisiji ''Pinkove zvezdice'' zbog svoje strogoće dobila nadimak ''Grdana''.

Nakon što su se članovi žirija ''Pinkovih zvezdica'' pozdravili sa Marijanom Mićić i publikom u studiju, emisija može da počne.

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezdice

'