AKTUELNO

Otkrivamo vam detalje sa snimanja omiljenog muzičkog takmičenja za najmlađe.

Vest da je učesnica najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", Valentina Stojanović, ostala bez oca, potresla je region. Ona zbog toga nije mogla da nastupa onda kada je bilo planirano, već je na snimanje došla posle nekoliko nedelja.

Portal Pink.rs vam otkriva detalje sa snimanja i šta to Zvezdice rade kada nisu na sceni.

Foto: Pink.rs

U bekstejdžu smo naišli na najmlađu učesnicu Jovanu Radonić, kao i na Dariju Vračević koju je publika zavolela u prethodnoj sezoni "Pinkovih zvezdica". Darija i Jovana su vodile neke ozbiljne razgovore, pa ih nismo mnogo uznemiravali.

Foto: Pink.rs

Darija je bila obučena isto kao takmičarka iz aktuelne sezone, Bojana Radovanović kojoj je Darija pružala podršku.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Mališanima je iza scene "Pinkovih zvezdica" najviše pažnje privukao upravo mikrofon, a mnogi od njih nisu mogli da sačekaju svoj red da izađu pred žiri već su zapevali i u bekstejdžu.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

U večerašnjoj emisiji "Pinkovih zvezdica" prvi put nakon smrti oca nastupiće i Valentina Stojanović, koja je otkrila da je tu pesmu posvetila preminulom ocu. Njoj su podršku pružili članovi žirija, ali i svi učesnici ovog takmičenja.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Osmesi na licima talentovanih mališana su prisutni i pre izlaska na scenu, a oni ne kriju da jedva čekaju da pokažu šta su pripremili.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Ne propustite najnoviju epizodu emisije "Pinkove zvezdice" koja je na programu Televizije Pink večeras od 21 čas.

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezdice

#Valentina Stojanović

#emisija

'