AKTUELNO

Ti si zalsužila pet zato što si fantastična. Tvoja interpretacija mene zabavi i nasmeje, svaki put jedva čekam tvoje komentare - iskrena je bila Leontina.

Neodoljiva Jovana Radonić večeras je otpevala "Pepito pantalone" od Zane. Jovana je u ovog puta napravila pravu žurku u studiju i dobila svih pet glasova.

Foto: TvPink Printscreen

Članovi žirija nisu krili oduševljenje Jovaninim nastupom, a zamolili su je da im ponovi reči pesme.

Foto: TvPink Printscreen

Mnogo si malo pevala, a navikli smo da pevaš dosta. Sada si dobila pet zato što si ti Jovana. Vodi računa o pevanju, to ti kaže tvoja stroga nastavnica. Zato što ti mnogo lepo pevaš, nema potrebe da pevaš pesme koje su fora zato što ti fantastično inotniraš - rekla je Goca Tržan.

- Mama je izabrala pesmu, a onda se na kraju pokajala - otkrila je Jovana Radonić.

Foto: TvPink Printscreen

- Mi nismo ministarstvo nikakvo, iako iamo ministarku. Cilj ovog šoua je da pokažete svoj talenat i da zabavite publiku. Ti si zalsužila pet zato što si fantastična. Tvoja interpretacija mene zabavi i nasmeje, svaki put jedva čekam tvoje komentare - iskrena je bila Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Da dodam da su ti pepito pantalone ludilo i da ti je taj stajling strava! I te pertle, sve je top - rekao je Sale Tropiko.

Foto: TvPink Printscreen

- Moja mala slatkica je sva onako mala danas. Uvek je ozbiljno obučena, a sad je onako mala beba - rekla je Jelena Tomašević.

- Nisam beba, imam sad šest godina - odgovorila je Jovana.

Foto: TvPink Printscreen

- Ovo je stvarno bilo zanimljivo iako nisam razumela reči. Ovo je bilo divno, bio je ovo Jovanin šou - dodala je Jelena.

Autor: J. Vučić

#Jovana Radonić

#Pinkove zvezdice

'