AKTUELNO

Totalno iznenađenje i super je što smo verovali u tebe. Ja nikad nisam čuo ovako nešto, ovo nije realno uopšte - rekao je Sale Cvetković.

Nakon sjajnog početka, na scenu "Pinkovih zvezdica" izašla je Tatjana Savatić i predstavila se pesmom "Un ano de amor" od Luiz Kasal. Tatjana je dobila svih pet glasova i gromoglasan aplauz, a žiri nije krio oduševljenje njenim nastupom.

Foto: TvPink Printscreen

- Šta se desilo? Pa nikad nisi bila ovako pevala! Ovo je bila nestvarna interpretacija. Ali to kad ona zakuca to "r".  Genijalna si - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Sve je bilo genijalno, sve od početka do kraja, svaki pokret, svaki pogled, svaki dah, svako akcentovanje reči! Sve je bilo savršeno, prejako. Totalno iznenađenje i super je što smo verovali u tebe. Ja nikad nisam čuo ovako nešto, ovo nije realno uopšte - rekao je Sale Cvetković.

Foto: TvPink Printscreen

- Tatjana, da ti kažem nešto, ti si od večeras moj favorit broj jedan. Čekaj molim te, imati deset godina, a pevati na ovakav način sa ovakvim gradacijama, sa ovakvom dinamikom, sa potpuno modulisanim načinom pevanjem. Ja dole sedim  i kopam po glavi ko bi ovo mogao biti. I kad sam se podigla gora, ja i dalje ne verujem da si to ti - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezdice

#Takmičarka

#Tatjana Savatić

'