AKTUELNO

Jedna od najuzbudljivijih epizoda najpopularnijeg muzičkog takmičenja za decu, na programu TV Pink je večeras od 21 sat.

Talentovani mališani još jednom će oduševiti članove stručnog žirija, ali i vernu publiku "Pinkovih zvezdica", koja broji sate do nove epizode omiljenog muzičkog šou programa.

Gledaocima će se predstaviti neki od najtalentovanijih mladih pevača na Balkanu koji su već tokom svojih prvih predstavljanja uspeli da osvoje srca gledalaca. Među njima se našla i takmičarka koja je ovaj put imala specijalni zahtev za žiri.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Neodoljiva Jovana Radonjić koja je svojim neverovatnim talentom oduševljavala žiri iz epizode u epizodu, ovoga puta stavila ih je u nezgodnu situaciju.

Foto: TvPink Printscreen

- Kao mala beba - bila je oduševljena Jelena Tomašević dok je opisivala njen nastup, a Jovana joj je odmah odgovorila i stavila do znanja da ona više nije mala.

Foto: TvPink Printscreen

- Nisam beba - odgovorila je Jovana i nasmejala sve u studiju. Ipak, tu njenom spektaklu nije bio kraj.

Marijana Mićić rešila je da otkrije svima veliku tajnu koja je šokirala sve u studiju.

Foto: TvPink Printscreen

- Ljudi, ona me stalno pita kada će biti u baražu - otkrila je voditeljka tajnu preslatke kandidatkinje kojoj je jedna od najvećih želja da po dva puta nastupi na glamuroznoj sceni "Pinkovih zvezda", budući da nikada do sada nije bila u baražu, što je potvrdila i sama.

- Molim te, učini to za mene - zamolila je ona Jelenu da povuče svoj glas, kako bi joj se ukazala mogućnost da ponovo zapeva.

Da li će preslatkoj Jovani želja biti ispunjena saznajte večeras od 21 sat na TV Pink!

#Pinkove zvezdice

#emisija

'