AKTUELNO

Dopada mi se kako se ponašaš na sceni, a u nekim trenucima si mi čak zvučila kao mala Leontina, u jednom trenutku sam čuo njenu boju glasa - prokomentarisao je Sergej.

Druga se predstavila Aiša Kamešničanin (11) pesmom ''Kad prave ljubavi ginu'' koju u originalu izvodi članica žirija Leontina Vukomanović.

Aiša je dobila četiri glasa stručnog žirija - od Leontine, Sergeja, Saleta i Jelene. Budući da je Aiša otpevala Leontininu pesmu, ona ju je sve vreme podržavala gromoglasnim aplauzima iz svoje crvene stolice.

Foto: Printscreen

Meni se ovo veoma dopalo. Dopao mi se način na koji si otpevala ovu pesmu. Veoma si snažno otpevala refren, sve je lepo teklo - rekla je Leontina.

Foto: Printscreen

Tvoja interpretacija je bila sjajna, predivna. Ono zbog čega sam ja ostala dole je netačnost i ta nazalna boja glasa. Dole zvuči kao da peva prehlađeni robot. Moram da ti kažem da je zbog tvoje interpretacije malo falilo da se podignem, ali u petom krugu moramo biti oprezniji - poručila je Goca Tržan.

Foto: Printscreen

Izuzetno talentovana i prelepa devojčica. Interpretativno je bilo na veoma visokom nivou. Veoma mi se dopalo i to kako se ponašaš na sceni. Ja se ne plašim za tebe u baražu - rekla je Jelena Tomašević, dok se Sergej Ćetković složio sa Gocom da u petom krugu žiri mora biti malo oprezniji.

Foto: Printscreen

Ja bih ti dao pet glasova, ali sada moramo neke stvari da gledamo pod lupom. Dopada mi se kako se ponašaš na sceni, a u nekim trenucima si mi čak zvučila kao mala Leontina, u jednom trenutki sam čuo njenu boju glasa. Bila si super - rekao je Sergej Aiši.

Foto: Printscreen

Aiša je dobila četiri glasa i ide u baraž.

Autor: M. K.

#Leontina Vukomanović

#Pinkove zvezdice

#Sergej Ćetković

'