AKTUELNO

Veoma mi se dopada to što uvek odabereš pesme koje do sada u ovom takmičenju niko nije pevao - poručila je Jelena Sari koja je večeras briljirala.

Prva se za večeras predstavila i probila led Sara Asanović (10) italijanskim hitom ''Luce'', a njoj se na sceni pridružila Lena, devojčica is plesnog studija ''Dance Factory'' koja je adekvatnom koreografijom obogatila prvi nastup.

Foto: Printscreen

Sara je dobila svih pet glasova stručnog žirija, što je Sale Tropiko na samom početku emisije i predvideo zbog čega ga je Leontina nazvala - prorok Saša.

Prelepo si pevala. Glas ti je prelep, kao i nastup. Sve zajedno je jedna potpuna petica. Velika je prednost što možeš da otpevaš različite vrste pesama. Super je bilo od početka do kraja - rekao je Sale.

Foto: Printscreen

Ovo je jedna od mojih omiljenih pesama. Želim ti da zasluženo pobediš ovde u Pinkovim zvezdicama. Imaš pun glas. Ti si za Evroviziju, bravo - prokomentarisala je Leontina Sarin nastup.

Foto: Printscreen

Kad je nešto ovoliko lepo i milo mislim da je sasvim u redu da kažemo da je bilo prelepo i vanserijski. Baš si lepo otvorila ovo veče, hvala ti na tome - rekla je Goca Tržan.

Foto: Printscreen

Uvek odabereš pesme koje do sada u ovom takmičenju niko nije pevao. Jedva čekam da čujem kako će se tvoj glas razvijati kroz tvoje detinjstvo jer je ta boja tolika autentična i mila da ne mogu da ti opišem - rekla je Jelena Tomašević.

Autor: M. K.

#Leontina Vukomanović

#Pinkove zvezdice

#Sale Cvetković Tropico

#Sara Asanović

'