separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

VOLELA BIH DA POBEDIM: Pinkova zvezdica Darija Vračević je presrećna što će predstavljati Srbiju na Evroviziji, a kad čujete šta je inspiracija za njenu pesmu, NAJEŽIĆETE SE! (VIDEO)


Podigni glas!


Vest da će Pinkova zvezdica Darija Daka Vračević predstavljati Srbiju na ovogodišnjoj dečijoj "Evroviziji" dočekana je sa oduševljenjem, a svi jedva čekaju da je vide na velelepnoj sceni ovog takmičenja. 

Autor: Pink.rs/Nemanja V

Mi smo imali priliku da porazgovaramo sa Darijom, koja nije skrivala oduševljenje zbog toga što će baš ona biti predstavnica Srbije na ovom prestižnom takmičenju. 

Mnogo mi je drago i mnogo sam uzbuđena. Nadala sam se i ispunila mi se velika želja, jako sam srećna što ću predstavljati Srbiju na Evroviziji. Kada sam konkurisala prvi put, bila sam treća, prošle godine sam preskočila zbog "Pinkovih zvezdica - All Stars" i sada sam opet probala i pobedila sam. Leontina i ja smo zajedno radile tekst pesme, Aleksandra Milutinović je radila melodiju - kaže Darija i otkriva detalje zbog kojih je želela baš ovakvu pesmu:
Moja pesma se zove "Podigni glas" jer sam mnogo gledala snimaka i slika kako se životinje muče u prirodi jer ljudi bacaju đubre po šumama, u mora, okeane i požari svi koji su se desili su inspirisali ovu pesmu.

Autor: Pink.rs/Nemanja V

Darija nam je otkrila da su krenule pripreme, a priznaje da joj pobeda nije primarna, iako bi volela da se desi: 

Uskoro snimam finalnu pesmu i spot, već zamišljam kako će sve to da izgleda, već jedva čekam da se družim sa svima u Poljskoj, to je najbitnije, jedva čekam sve da ih vidim tamo. Volela bih da pobedim, ali ne opterećujem se time, idem da se zabavim i to je najvažnije - kaže Darija. 

Autor: Pink.rs/Nemanja V

Iako je takmičenje u novembru, Darija nam je otkrila da ona već radi i na drugim projektima, a jedan od njih je i film. 

Čeka me jedan film koji će biti negde na proleće, ali ne smem mnogo da otkrivam o tome. To mi je prvi film i prva glavna uloga - zaključila je Darija.

Autor: Pink.rs/Nemanja V

Ceo intervju sa Darijom pogledajte u nastavku. 

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti