AKTUELNO

Najviše volim Sergeja Ćetkovića i za to imam dva razloga: prvo- dobio sam ime po njemu, a drugo- njegova pesma "Prokleta bila" je prva pesma koju sam naučio u životu - otkrio je ovaj takmičar.

Trinaestogodišnjak iz Banja Luke privukao je veliku pažnju žirija čim je stao na scenu „Pinkovih zvezdica“. Sergej Pajić svojim energičnim nastupima iz emisije u emisiju razoružava publiku u studiju, kao i onu kraj malih ekrana, a komentari žirija samo potvrđuju da je rođen da bude zvezda. Sa Sergejem smo razgovarali o učešću u najpopularnijem muzičkom takmčenju za decu, o planovima za budućnost i još mnogo toga.

Ja sam prvo propevao, pa tek onda progovorio tako da su me odmah prozvali "Pevač" - kroz smeh nam je rekao Sergej Pajić.

Foto: Privatna arhiva

Kako na sceni deluje kao da je već izgrađena zvezda, Sergej kaže da tremu nema, ali priznje da se ipak pribojavao komentara nekih članova žirija.

- Najviše me je plašila Goca i njen komentar, ali sam ubrzo shvatio da su to dobri saveti iako na prvu zvuče grubo i bezosećajno. Najviše volim Sergeja Ćetkovića i za to imam dva razloga; prvo- dobio sam ime po njemu, a drugo- njegova pesma "Prokleta bila" je prva pesma koju sam naučio u život - rekao je Sergej za Pink.rs.

Foto: YouTube screenshot

Ovaj trinaestogodišnjak je od članova žirija dobio mnoštvo komplimenata, a publiku u studiju podigao na noge, tako da nema sumnje da će biti zvezda. Za sada, Sergej se temeljno priprema za svaki nastup u “Pinkovim zvezdicama” i nada se pobedi u ovom muzičkom takmičenju.

Ne mogu baš reći da očekujem pobedu, ali je potajno priželjkujem. Za sada sam skoncentrisan samo na prolazak u sledeći krug - iskren je bio ovaj takmičar.

Foto: Privatna arhiva

Sergej nam je otkrio i da konkurencije među takmičarima nema i da je svima veoma teško kada neko od njih napusti šou. Ovaj trinaestogodišnjak ima veliku podršku u svom rodnom gradu.

- Većina me podržava, mada nađe se i po neko ko je ljubomoran. Najvažnija mi je podrška roditelja i mog muzičkog pedagoga Maje Manojlović - priznao je Sergej Pajić.

Najviše bih voleo da nastupam sa Saletom iz Tropiko benda, on ima tu energiju na sceni koja se meni sviđa, a duet bih voleo da snimim sa Gocom Tržan, a u budućnosti bih voleo da se bavim muzikom i glumom.

Foto: Privatna arhiva

I dok obožava Saleta i Gocu, Sergeju je muzički idol američki kantautor:

- Muzički uzor mi je Bruno Mars.

Sergej je u četvrtom krugu pevao hit grupe Prljavo kazalište "Zaustavite zemlju", a dok publika željno iščekuje svaki naredni nastup, ima priliku da uživa u nastupima iz prethodnih krugova.

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezdice

#Sergej Pajić

#Takmičar

#emisija

'