AKTUELNO

Objašnjavala si svaku reč, bukvalno, svaku za sebe. Sve zajedno, kroz pesmu, ples i tvoj stajling večeras, ti si jedan prelepi paketić i hvala ti što si sa nama, rekao je Sale Cvetković.

Lara Božinović je takmičarka koja je otpevala pesmu Meri Cetinić "Potraži me u predgrađu". Lara je i ovog puta uspela da očara žiri i dobije svih pet glasova.

Foto: YouTube screenshot

- Ovo je tvoj najbolji nastup do sada i ovaj nastup zaslužuje peticu. Sve vreme pitam Leontinu "Šta se njoj desilo?". Propevala si i to si ozbiljno propevala. Znaš koja je razlika između ovog tvog nastupa i recimo prošlog gde si bila simpatična devojčica koja slatko peva. Sad već ozbiljno pevaš. Fantastična si bila. Bravo, mnogo sam srećna zbog tebe. Mislim da bi ovaj šou izgubio mnogo da si ispala zato što si ti neka blentava vesela energija, obožavam tvoju energiju a sada obožavam i tvoje pevanje. Ona nije najbolji pevač, ali večeras je svojom glumom svima dala lekciju - rekla je Goca Tržan.

Foto: YouTube screenshot

Sve je prelepo. Toliko ritma ima u tebi, kakve lepe korake imaš, okrete, a sve to znaš da spojiš i da izdržiš. Fenomenalno je bilo. Objašnjavala si svaku reč, bukvalno, svaku za sebe. Sve zajedno, kroz pesmu, ples i tvoj stajling večeras, ti si jedan prelepi paketić i hvala ti što si sa nama - rekao je Sale Cvetković.

Foto: YouTube screenshot

- I meni je srce puno, kao što reče Goca. Mi mnogo volimo kada imamo neku transformaciju, pogotovo na ovaj način. Ti si mala, a opet, u tvojoj interpretaciji smo čuli sve one ikada sugestije koje smo davali svoj deci i praktično, onaj najbitniji Gocin, da se pesma priča od početka do kraja - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: YouTube screenshot

Lara je sa svih pet glasova obezbedila sebi direktno mesto u petom krugu "Pinkovih zvezdica" a žiri se složio da je kod nje primetan veliki napredak.

Autor: J. Vučić

#Lara Božinović

#Pinkove zvezdice

#Takmičarka

#Takmičenje

'