separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NEKO OD NJIH DVOJE ĆE BITI POBEDNIK OVE SEZONE: Sergej Pajić i Bojana Radovanović u samom finišu 'Pinkovih zvezdica - All Stars'! (VIDEO)


Napravljen je drugi presek!


Večeras se održava spektakularo superfinale "Pinkovih zvezdica - All stars". Mališani briljiraju na sceni, a publika je u potpunom transu.

Autor: TvPink Printscreen

Nakon prvog preseka glasova, takmičenje su napustili David Radosavljević, Teodora Tara Stojanović, Mateja Vukašinović i Irina Arsenijević, a sada je došlo vreme za još jedan presek.

Autor: TvPink Printscreen

Posle ovog, drugog preseka glasova, "Pinkove zvezdice - All stars" napustili su Nika Purić, Darija Vračević, Žarko Pribaković, David Marković, Antonia Gigovska i Isidora Mitić, dok će se u samoj završnici superfinala ove jubilarne pete sezone takmičiti Sergej Pajić i Bojana Radovanović.

Autor: TvPink Printscreen

Samo od vaših glasova zavisi ko će poneti ovu laskavu titulu i biti pobednik "Pinkovih zvezdica - All stars" zato glasajte.

Ukoliko želite da podržite svog favorita, glasajte po uputstvima koja slede, i izaberite pobednika ove jubilarne pete sezone "Pinkovih zvezdica - All stars".

Autor: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Kako je izgledao drugi presek glasova pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti