separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Nataša Bekvalac se oglasila neposredno pre početka superfinalne večeri 'Pinkovih zvezdica - All Stars', pa superfinalistima uputila emotivnu poruku! (VIDEO)


Spektakl uskoro počinje.


Nakon više od osam meseci, takmičenje ''Pinkove zvezdice - All stars'' se završava. Večeras će se održati superfinale na kom će nastupiti 12 najboljih.

Autor: TvPink Printscreen

Nataša Bekvalac je neposredno pre početka emisije objavila fotografiju uz poruku upućenu svim superfinalistima koji su svojim radom i talentom stigli do samog kraja. 

Draga moja deco, želim da večeras blistate, da letite na krilima svojih talenata i slobode, da se vaši veliki i moćni glasovi čuju daleko, da pevate iz vaših čistih srca i želim da znate da mi je bila čast što sam bila vaša 'žirica emocija'. Nadam se da sam vam poslužila, što se mene tiče od svakog od vas mnogo sam naučila o muzici, životu i ljubavi. Želim vam 'dobar vetar' na večerašnjoj muzičkoj plovidbi. Ja ću vam držati fige i navijati da pobedi ljubav - napisala je Nataša na Instagramu pred početak večerašnje emisije.

Inače, Nataša se večeras iz opravdanih razoga neće pojaviti, a nju će u crvenoj stolici zameniti Marko Kon.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti