separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

IMAMO BISER ISPRED SEBE: Irina Arsenijević raspametila ceo region svojim RASKOŠNIM VOKALOM i tananim emocijama! (VIDEO)


Ona je postala prava zvezda.


Superfinale najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja u regionu "Pinkove zvezdice - All stars" je na svom vrhuncu, a sledeća je na veliku scenu izašla fenomenalna Irina Arsenijević.

Autor: Pink.rs

Ona se u prvom krugu ove večeri predstavila pesmom Marije Šerifović "Pametna i luda", a upravo u ovoj numeri njen moćan vokal uspeo je da dođe do izražaja, pa je Irina pokazala sav svoj talenat.

Autor: TvPink Printscreen

Njen nastup nikoga nije osavio imunim, pa je ona za sam kraj dobila i srce iz publike, a žiri, koji je proteklih osam mesci odlučivao o plasmanu takmičara, dao je komentar i na Irinin nastup.

Ti znaš šta ja mislim o tebi, i nije ni čudo što je ona ekipa iz Diznilenda imala takve komentare o tebi - rekao je Marko Kon i poslao joj poljubac.

Autor: TvPink Printscreen

Vi nemate pojma koliko je meni puno srce kad vas vidim na sceni. Ti si toliko talentovana i fantastična pevačica, želim ti da ne pevaš samo u Diznijevim filmovima ovde nego i negde preko - rekla je Goca Tržan.

Autor: TvPink Printscreen

Ti si se uvek izdvajala svojim pevanjem, to je bio jedan momenat kad sam ja upoznala jednu tanananu dušu i precizan i oštar glas, ne mogu da ti objasnim kroz koje si nas emocije vodila. Ti si došla u ovu sezonu i postala Pinkova zvezda, ti prerastaš u devojku i tvoje pevanje sada ima jednu emotivnu težinu jer mi slušamo jednu ozbiljnu pesmu, mi nemamo potrebe da volimo školjku kad imamo biser ispred sebe - navela je Leontina Vukomanović.

Autor: TvPink Printscreen

Ukoliko želite da podržite Irinu Arsenijević, njen redni broj za glasanje je 12, a u nastavku pogledajte uputstvo kako možete da glasate za nju iz zemlje iz koje dolazite.

Autor: E-stock, Pink.rs

Autor: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Kako je izgledao Irinin nastup pogledajte u narednom snimku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti