AKTUELNO

Nisu ga takvog nikad videli!

Pretposlednji nastup u večerašnjem finalu 'Pinkovih zvezdica - All Stars' imao je Mateja Vukašinović. On se žiriju i publici predstavio numerom "Stay with me" koju u originalu izvodi Sem Smit, a žiri nije ni slutio šta im se od njega sprema.

Foto: TvPink Printscreen

Mateja je odlučio da ovog puta bude sam na sceni, kojom je apsolutno dominirao, pa je publika nekoliko puta aplaudirala tokom njegovog nastupa, kao i ceo žiri.

Bez svetlosnih efekata, bez vatrometa, pucnjeva, premetačina, ali sa još jednim refrenom kao što svi majstori rade i da svi pevamo u glas - bili su saglasni članovi žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Mateja ima tu sreću što ima stalnu praksu, on sebe može da prati na gitari, da peva, stalno je u živom dodiru sa muzikom, međutim, ovo, nikad bolje nisi pevao, dao si sve što si mogao da daš na sceni, dušu. A još si dobio jednu zrelost, sve vreme si dečkić, a sad si dasa - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je to neverovatan osećaj kad vidiš nekog kako raste i napreduje. Molim te, zapamti ovu interpretaciju, ovaj osećaj kad si pevao večeras i želim da ovaj osećaj imaš svaki put kad pevaš. Utroba cela ti se čula. Vazduh se čuje da struji kroz celo telo, to je mnogo retko i lepo - zapazila je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko želite da podržite Mateju Vukašinovića, njegov redni broj za glasanje je 14, a u nastavku pogledajte uputstvo kako možete da glasate za njega iz zemlje iz koje dolazite.

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Matejin nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Mateja Vukašinović

#Pinkove zvezdice - All Stars

'