AKTUELNO

Svi su se naježili!

Šesti takmičar večeras u finalu 'Pinkovih zvezdica - All Stars' jeste David Marković. On je odlučio da se predstavi emotivnom baladom "Ne kuni me, ne ruži me, majko" koju je otpevao legendarni pevač Luis.

Foto: TvPink Printscreen

Žiri je bez daha pratio njegov nastup, kao i publika u studiju, a nije bilo onog ko se nije naježio i bio na ivici suza.

Foto: TvPink Printscreen

Čekaj da se malo saberem... Jako mi je drago da te vidim, super ti je frizurica. Sad si već dečak pravi. Predivno si ovo otpevao, ovo je strašno lepo bilo, ovo je pesma koja priča o nesrećnoj ljubavi čoveka, ali je fino da ti to osećaš i da ti je svako "Kuni me!" bilo strašno lepo. Ovo je bilo fenomenalno. Ti si već sada, a bićeš još bolji i mislim da je pred tobom svetla budućnost i voleo bih da te vidim na koncertu, da slušam tvoje pesme i uživam - rekao je Sale.

Foto: TvPink Printscreen

Od prvog trenutka kad sam te ugledala nisam krila koliko sam slaba na tebe, a još više sam fascinirana izborom tvojih pesama i često sam pričala da imaš dušu koja je stara, a lice anđela i šta god da otpevaš ja ću stajati mirna pred tobom - rekla je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Rasplakao si me, naježila sam se od glave do pete i tvoji roditelji su ponosni što imaju tebe za sina - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko želite da podržite Davida Markovića, njegov redni broj za glasanje je 8, a u nastavku pogledajte uputstvo kako možete da glasate za njega iz zemlje iz koje dolazite.

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Davidov nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#David Marković

#Pinkove zvezdice - All Stars

'