AKTUELNO

Svi su igrali sa njom!

Prva koja je večeras probila led u finalu 'Pinkovih zvezdica - All stars' jeste Nika Purić. Ona je odlučila da se publici, koja glasa još od prošlog petka, predstavi pesmom "Šuška se, šuška" i to verzijom koju izvode Sanja Vučić i Dejan Petrović.

Foto: TvPink Printscreen

Očekivano, Nika je priredila pravi spektakl na sceni gde je sa njom bio ceo anasambl u narodnoj nošnji - svi su joj pomogli da njen nastup izgleda još lepše, bogatije i spektakularnije, a tu je bio i neizbežni Duško.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam uživala, stvarno i od prve emisije sam pričala da mi ona donese šou i donese mi veselje, tako je bilo i večeras. Šta je sa Duškom, on se izgleda malo zaljubiška? Tako treba, dominantne devojčice i stidljivi dečaci - rekla je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Bilo je sve super, zaista, mislim da sam rekla i u prošlom krugu da neću ništa da ocenjujem, nego da uživam. Bili ste svi prekrasni i želim vam puno sreće - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko želite da podržite Niku Purić, njen redni broj za glasanje je 1, a u nastavku pogledajte uputstvo kako možete da glasate za nju iz zemlje iz koje dolazite.

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Nikin nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Finale

#Nika Purić

#Pinkove zvezdice - All Stars

'