AKTUELNO

Vreme je da se izaberu superfinalisti!

Najgledanije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice - All stars" došlo je do same završnice. Posle više od osam meseci takmičenja, sjajnih nastupa, velike borbe, fascinantnih performansa i dva polufinala došlo je vreme da se izaberu najbolji od najboljih.

Večeras se održava finale ovog takmičenja koje je osvojilo region, a trinaestoro zvezdica daće sve od sebe da pridobiju vaše glasove, s obzirom na to da su simpatije već odavno zaradili.

Foto: TvPink Printscreen

David Radosavljević, Isidora Mitić, Antonia Gigovska, David Marković, Irina Arsenijević, Valentina Mec, Teodora-Tara Stojanović, Mateja Vukašinović, Nika Purić, Darija Vračević, Bojana Radovanović, Sergej Pajić i Žarko Pribaković su finalisti ove jubilarne pete sezone, a samo jedan od njih će poneti laskavu titulu pobednika u superfinalu.

Foto: TvPink Printscreen

Linije za glasanje otvorene su od prošlog petka, tako da ste imali priliku da tokom cele nedelje glasate za svog favorita, a prvi presek biće napravljen večeras, kada ćemo saznati imena superfinalista "Pinkovih zvezdica - All Stars".

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Ko će od njih trinaestoro proći u spektakularno superfinale zavisi samo od vaših glasova, zato glasajte za vaše favorite i budite uz televiziju Pink večeras od 22 sata kada počinje finale "Pinkovih zvezdica - All stars".

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'