AKTUELNO

Vodimo vas iza scene najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja!

Drugo polufinalno veče najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" održano je proteklog petka, kada smo dobili 13 finalista koji će se boriti za titulu najboljeg među najboljima. Petočlani žiri Nataša Bekvalac, Goca Tržan, Leontina Vukomanović, Aleksandar Cevtković i Nemanja Mihajlović uživali su u spektakularnim nastupima osmoro polufinalista, podršku na sceni im je pružala Marijana Mićić, dok je za dobru atmosferu u bekstejdžu bio zadužen Ognjen Nestorović.

U njegovoj emisiji "Premijera-Vikend specijal" bili su prikazani kadrovi iz bekstejdža koje publika nije mogla da vidi u petak. Ognjen se sjajno zabavljao sa polufinalistima, uspeo je da ih oslobodi treme, a u jednom trenutku je zajedno sa Matejom Vukašinovićem napravio foru koja je nasmejala sve u studiju. Naime, tokom živog uključenja u bekstejdž i Ognjenovog razgovora sa prvih četvoro polufinalista, u kadar je upao Mateja koji je lažnim parama pokušao dao "podmiti" voditelja.

Izvini molim te što kasnim sa uplatom - rekao je Mateja kad je došao do Ognjena, a voditelj je odgovorio:
Kakva uplata, nema korupcije.

Mateja je bio uporan pa je Ognjenu u levi džep ubacio lažni novac što je nasmejalo sve prisutne.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, korupcije nije bilo, samo vaši glasovi odlučili su ko je prošao u finale - u drugoj polufinalnoj emisiji, takmičenje je napustio Uroš Stanković, a mi smo dobili veličanstvenih 13 finalista: Teodora-Tara Stojanović, Nika Purić, David Radosavljević, Irina Arsenijević, Isidora Mitić, Mateja Vukašinović, Žarko Pribaković, Darija Vračević, David Marković, Valentina Mec, Bojana Radovanović, Sergej Pajić i Antonia Gigovska.

Drugo polufinalno veče "Pinkovih zvezdica - All Stars" privuklo je veliku pažnju publike, o čemu govore i zvanična merenja gledanosti agencije Nielsen. U petak je uz najgledaniji dečiji šou program bilo gotovo 1.200.000 gledalaca, što je samo dokaz koliko su naše zvezdice popularne.

Verujemo da svi s nestrpljenjem očekujete da saznate ko će odneti titulu pobednika u ovoj jubilarnoj petoj sezoni, zato glasajte za svog favorita tokom cele nedelje i naravno, gledajte finale "Pinkovih zvezdica - All Stars" u petak 21. juna uživo od 22 časa na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Mateja Vukašinović

#Ognjen Nestorović

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Takmičenje

#Televizija Pink

'