separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NJIH SEDMORO ĆETE GLEDATI U FINALU: Evo koji takmičar je večeras napustio 'Pinkove zvezdice - All stars'! (VIDEO)


Od večeras počinje glasanje za finaliste.


I drugo polufinalno veče najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja u zemlji, ali i u regionu, "Pinkove zvezdice - All stars" došlo je do samog kraja. Osam meseci takmičenja je iza nas, spektakularni nastupi, sjajni vokali i lavine emocija, obeležili su ovu jubilarnu petu sezonu takmičenja, a sada je došlo vreme da se izaberu najbolji.

Autor: E-stock/Aleksandar Baclija/Pixabay

Prošle nedelje, takmičenje je napustila Teodora Marković, a ove noći je došlo vreme da se oprostimo od još jedne zvezdice. Voditeljka Marijana Mićić obavestila je verne gledaoce da su linije za glasanje zatvorene i da je vreme da svi saznaju ko odlazi u finale, a ko nažalost ispada.

Autor: TvPink Printscreen

U finalnim emisijama gledaćemo sledeće takmičare: Teodora-Tara Stojanović, Nika Purić, David Radosavljević, Irina Arsenijević, Isidora Mitić, Mateja Vukašinović i Žarko Pribaković, dok se od Uroša Stankovića večeras moramo oprostiti.

Autor: TvPink Printscreen

Već od večeras publika će moći da glasa za trinaestoro finalista koji će se prestaviti sledećeg petka.

Kako je izgledalo proglašenje finalista u drugoj polufinalnoj večeri pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti