AKTUELNO

Svi su đuskali tokom njegovog nastupa.

Žarko Pribaković izašao je na veliku scenu "Pinkovih zvezdica - All stars" treći po redu ove večeri i otpevao pesmu "Ledena" Tošeta Proeskog.

Foto: Pink.rs

Žarko je uspeo da napravi sjajnu zabavu u studiju, ali i da priredi pravi pevački spektakl, zajedno sa plesnom partnerkom koja mu je pravila društvo na sceni. Publika i žiri bili su oduševljeni njegovim baršunastim vokalom, koji je i ovoga puta uspeo da očara sve.

Foto: TvPink Printscreen

Petočlani stručni žiri i nakog ovog nastupa dao je svoje komentare, iako večeras, kao ni u finalu, neće imati priliku da ocenjuje zvezdice.

Super si bio. Pevati Tošeta je ogromna odgovornost, ali si izabrao odličnu pesmu koja je vesela i koja pristaje tvom temperamentu. Brze pesme je još možda i teže pevati, super si bio - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ti isto kažem kao što ti je mama rekla, bravo sine, svaka čast, bravo, desetka - izjavila je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Ponosan sam na tebe, bravo. Mislio sam da nećeš izgurati do kraja, ja sam se samo skupio, ali ti si izgurao sve do kraja, bilo je baš dobro. Top si frajer - naveo je Sale Tropiko.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko želite da podržite Žarka Pribakovića, njegov redni broj za glasanje je 2, a za njega možete glasati tako što ćete pratiti uputstvo za glasanje u nastavku!

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Ukoliko ste propustili da pogledate ovaj briljantan nastup, to možete učiniti u narednom snimku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Žarko Pribaković

'