AKTUELNO

Niko nije ostao imun na ovu zvezdicu.

Druga je na veliku scenu "Pinkovih zvezdica - All stars" u drugoj polufinalnoj noći izašla talentovana Teodora-Tara Stojanović.

Foto: Pink.rs

Ona je i ovoga puta ostala verna svom stilu, na koji je publika navikla, pa se prestavila pesmom Arijane Grande "7 Rings". Autentičan performans koji je zvezdica napravila zajedno sa plesnom grupom na velelepnoj sceni ostavio je sve bez daha, a žiri je igrao tokom cele pesme.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon pogledanog nastupa, žiri je dao svoje stručne komentare, pa su posavetovali Teodoru-Taru i uputili joj reči pohvale.

Od mene si dobila ovacije, Goca je prokomentarisala da ovo moraš da sabijaš kad pevaš, ali ja se ne slažem, moraš da imaš nešto drugo, ponosna sam na tebe. Zaslužuješ mesto u finalu. Svi znaju da ja tebe obožavam, neka nastavi žiri da te hvali - navela je je Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Tara je kroz ovo takmičenje ostavila svoj pečat, svi znamo po čemu je prepoznatiljiva. Ona vlada scenom, pojela je sve ovde. Tu nema greške, naravno sa Beo densom, samo tako nastavite - rekao je Nemanja, muzički producent ovog takmičenja.

Foto: TvPink Printscreen

Ježila sam se od glave do pete, čak sam i suzicu pustila, priznajem, iako nisam neko ko se seče na ovu muziku. Hvala ti za ovo - navela je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko želite da podržite Teodoru-Taru Stojanović, njen redni broj za glasanje je 6, a za nju možete glasati tako što ćete pratiti uputstvo za glasanje u nastavku!

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Kako je izgledao njen nastup možete pogledati u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Teodora Tara Stojanović

'