AKTUELNO

Imala je veoma upečatljivu koreografiju.

Bojana Radovanović izborila se za svoje mesto u polufinalu "Pinkovih zvezdica - All stars", pa je večeras u prvoj polufinalnoj večeri nastupila peta po redu. Ona je izvela jedan od najvećih hitova trenutno, pesmu "Rane" Anastasije Ražnatović.

Foto: Pink.rs

Spetkakularan nastup, ali i Bojanin moćni vokal oduvao je sve prisutne u studiju, pa su pubilka i petočlani žiri, koji čine Leonrina Vukomanović, Goca Tržan, Kristina Kockar, Damir Handanović i Nataša Bekvalac ostali bez daha. Bojana se potrudila da ima potpuno upečatljiv nastup, pa je sve iznenadila koreografijom, ali i specifičnom odevnom kombinacijom.

Foto: TvPink Printscreen

Nadam se da će ljudi glasati za tebe, izabrala si jednu od najpopularnijih pesama. Žao mi je samo što nisi koristila mikrofon, bilo bi ti mnogo lakše. Nadam se da ćemo te videti u finalu - istakla je Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Interesatno, bio je ovo jedan osmišljen nastup. Imala si fantastične momente u ovom takmičenju, bila si i diva, sve si bila, nekako si izvođač koji ne strahuje od žanrova, to je dobro. Ti si prestavnica Srbije na dečijoj pesmi Evrovizije, imaš dosta kvaliteta, još samo malo da porasteš i da imamo pravog velikog odraslog izvođača na sceni - rekla je Leontina Vukomanović

Foto: Pink.rs

Ova pesma nije nimalo laka za pevanje, vrlo je teška. Počinje iz kontre, ne počinje na tačan takt, odlična si bila, bila si sa koreografijom, sa konceptom. Bilo je važno da se svidiš ljudima i svojoj generaciji koja će glasati, svaka čast - navela je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko želite da podržite Bojanu Radovanović, njen redni broj za glasanje je 9, a za nju možete glasati tako što ćete pratiti uputstvo za glasanje u nastavku!

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Kako je izgledao ovaj briljantan nastup možete pogledati u snimku koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Bojana Radovanović

#Pinkove zvezdice - All Stars

'