AKTUELNO

Zagrejte svoje dlanove i spremite se za najbolju zabavu.

Pre osam meseci omiljeni klinci iz regiona ponovo su stali na veliku Pinkovu scenu i otpočeli svoju borbu za titulu "Pinkove zvezdice - All stars"! Petnaestoro najtalentovanijih mališana izborilo se za svoje mesto u polufinalu, ali sada je došlo vreme da se izabere najbolji.

Ove noći na televiziji Pink imaćete priliku da uživate u prvoj polufinalnoj večeri omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima "Pinkove zvezdice - All stars".

Večeras će vam se predstaviti njih sedmoro i to: Darija Vračević, Teodora Marković, David Marković, Valentina Mec, Bojana Radovanović, Sergej Pajić i Antonia Gigovska.

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-stock, Pink.rs

Petočlani žiri u sledećem sastavu: Kristina Kija Kockar, Damir Handanović, Goca Tržan, Nataša Bekvalac i Leontina Vukomanović večeras će biti tu da prokomentariše kandidate, ali o njihovom plasmanu odlučujete samo vi.

Kroz ovu spektakularnu noć vodiće vas Marijana Mićić, dok će sa mališanima u bekstejdžu razgovarati voditelj Ognjen Nestorović.

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Spremite se za spektakl koji je upravo počeo na televiziji Pink i uživajte u prvoj polufinalnoj večeri "Pinkovih zvezdica - All stars" i naravno glasajte za svog favorita!

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'