separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

BLIŽI SE PRVO POLUFINALE PINKOVIH ZVEZDICA - ALL STARS! Ovi takmičari nastupaju ovog petka, evo kako ćete moći da glasate! (FOTO)


Sve je spremno za prvo polufinalno veče!


"Pinkove zvezdice - All Stars", najpopularnije muzičko takmičenje na ovim prostorima, polako ali sigurno ulazi u samu završnicu! Sve smo bliži trenutku kada će biti proglašen pobednik pete sezone, koja je iznedrila brojne muzičke talente i ovaj put okupila najbolje među najboljima.

Prvo polufinalno veče biće održano u petak, 7. juna u 21h uživo na TV Pink, kada će milionski auditorijum imati priliku da svojim glasom podrži svoje favorite i obezbedi im prolazak u finale!

Autor: e-stock Katarina Mihajlović/Pink.rs

U prvoj polufinalnoj emisiji gledaoci će biti u prilici da uživaju u spektakularnim nastupima prve grupe polufinalista, a gledaoci će iste večeri moći da glasaju samo za one takmičare koji se budu predstavili u prvom polufinalu.

Ovog petka, 7. juna, nastupa prva grupa, i to: Antonia Gigovska, Darija Vračević, Sergej Pajić, Teodora Marković, Bojana Radovanović, David Marković i Valentina Mec.

Da biste poslali glas za soju omiljenu Pinkovu zvezdicu, potrebno je da zamenite X brojem takmičara za kojeg glasate i pošaljete sledeći sadržaj na broj za zemlju iz koje glasate:

Autor: Pink.rs, E-stock

U drugoj polufinalnoj emisiji nastupiće preostalih osmoro polufinalista: Nika Purić, Irina Arsenijević, Isidora Mitić, Žarko Pribaković, Teodora –Tara Stojanović, Uroš Stanković, David Radosavljević i Mateja Vukašinović.

Podsetimo, u petoj po redu "All Stars" sezoni "Pinkovih zvezdica" gledaoci su uživali u nastupima čak trideset šestoro najboljih takmičara iz prethodne četiri sezone. Kao i do sada, sa takmičarima na sceni družila se Marijana Mićić, dok ih je u bekstejdžu bodrila Ana Mihajlovska. Stalnu postavu stručnog žirija čine Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Nataša Bekvalac, Kristina Kija Kockar i Milan Stanković.

Autor: TvPink Printscreen

D. T.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti