AKTUELNO

Bravo za to što si se potrudila da otpevaš pesmu Zdravka Čolića i što si se potrudila da pevaš na srpskom jeziku, rekla je Goca.

Fani Trančeva je večeras otpevala hit Zdravka Čolića "Pjevam danju, pjevam noću". Fani dolazi iz Sofije, a i večeras je uspela da napravi sjajnu atmosferu u studiju "Pinkovih zvezdica". Ona je dobila četiri glasa.

Foto: YouTube screenshot

Prvi deo nije bio baš sjajan. Visine su bile okej. Žao mi je. Lomili smo se da li da progledamo kroz prste da bude pet. Treba nagraditi njen trud, ipak je iz Bugarske - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: YouTube screenshot

- Fani je bila vrlo zabavna i sva lepršava i šarena. I kao što si optevala ovaj poslednji deo, tako je trebalo da budeš celu pesmu. Ovako je bilo malo klimavo. Nije bilo baš savršeno. A ti se u baražu potrudi da budeš bolja - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: YouTube screenshot

Da te ja ne opterećujem puno, sve su ti rekli, nisi bila baš tačna. Bravo za to što si se potrudila da otpevaš pesmu Zdravka Čolića i što si se potrudila da pevaš na srpskom jeziku. To je za veliku pohvalu, svaka čast - rekla je Goca Tržan.

Foto: YouTube screenshot

Autor: J. Vučić

#Fani Trančeva

#Pinkove zvezdice

#Takmičarka

'