AKTUELNO

Poentirala!

Poslednji nastup u večerašnjem izdanju emisije "Pinkove zvezdice - All Talents" kada žiri odlučuje ko odlazi u polufinale, a dalje je sve na gledaocima, imala je Valentina Mec. Ona je za ovaj krug odlučila da se predstavi pesmom "Sweet child o' mine" koju u originalu izvodi Guns N' Roses.

Foto: TvPink Printscreen

Kao i uvek do sada, Valentina je oduvala žiri svojom energijom i snažnim performansom, te nije čudno što je dobila svih pet glasova.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si sad otpevala jednu od mojih omiljenih pesama. Bila si fantastična, vrlo energična, emotivna, famozna si. U ovoj sezoni si bez greške, u svim žanrovima si bila dobro pripremljena i spontana, što je redak talenat - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Tako se ponašaju mladi ljudi koji stvarno vole muziku. Ona voli muziku i tebi ona uzvraća ljubav, to se tako vidi. Strašnu energiju prenosiš, iako ovo nije bio tvoj najbolji nastup, ali je desetka! - rekla je Nataša.

Foto: TvPink Printscreen

Valentinin nastup možete pogledati u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Valentina Mec

'