separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

DA LI ĆE I OVOG PUTA OBORITI SVE REKORDE?! Sergej Pajić oduševio Milana izborom pesme, Stanković mu poželeo OVO! (VIDEO)


On mu je omiljeni pevač!


Peti nastup u večerašnjem izdanju "Pinkovih zvezdica - All Stars" imao je Sergej Pajić, koji se predstavio pesmom člana žirija Milana Stankovića "Kripton". Milan je, čim je čuo prve taktove svoje pesme, odmah podigao stolicu kako bi podržao Sergeja, a za njim su krenuli i svi ostali članovi žirija. 

Autor: TvPink Printscreen

Inače, kada je Sergej pevao Milanovu pesmu "Trans", oborio je sve rekorde, pa mu je Milan poželeo da tako bude i sa ovom pesmom. Iako su se domunđavali, žiri je na kraju odlučio da Sergej treba da dobije svih pet glasova.

Autor: TvPink Printscreen

Ne sviđa mi se. Pesma je namenjena i napravljena modernom muzičkom produkcijom i fora je u zavodljivosti, a kod tebe je bilo sirovo. Zvučao si falš, nezainteresovano, skriveno, sve vreme si mi tako zvučao - rekla je Leontina.

Autor: TvPink Printscreen

Super, samo ti nastavi i to je to - rekao mu je Milan.

Autor: TvPink Printscreen

Sergejev nastup pogledajte u nastavku. 

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti