separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

IZNENADILA JE SVE SVOJIM ODABIROM: Teodora Marković u 'Pinkovim zvezdicama - All stars' otpevala pesmu svoje drugarice iz takmičenja, EVO KO JE U PITANJU! (VIDEO)


Žiri je bio iznenađen!


Četvrti nastup u večerašnjoj emisiji "Pinkovih zvezdica - All Stars" imala je Teodora Marković, koja je odlučila da se predstavi pesmom svoje drugarice iz takmičenja! Naime, ona je otpevala pesmu "Nevreme" Antonie Gigovske.

Autor: TvPink Printscreen

Teodora se potrudila da na najbolji mogući način otpeva pesmu svoje drugarice, a žiri je nagradio sa svih pet glasova.

Autor: TvPink Printscreen

Ti si baš u poslednjih par emisija brilijantna bila, u startu nisam ni prepoznao da si ti, lepa ti je haljina, zgodna si, lepe su ti šiške ali ono, ništa mi nisi uradila, a navikla sam da me radiš - rekla je Nataša.

Autor: TvPink Printscreen

Ovo je za četiri. Ovo ti nije omiljena pesma. Na tebe sam vrlo slaba i nisam htela da se spustim. U prošlom krugu si razvalila zato što je to možda jedna od tvojih omiljena pesma, čulo se da je voliš. Ovo ti nije leglo - rekla je Goca.

Autor: TvPink Printscreen

Teodorin nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti