separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PRAVI HIRURG U PEVANJU: Žarko Pribaković izazvao nemire u žiriju, ono što je Goca uradila Leontini će vas NASMEJATI DO SUZA! (VIDEO)


Pribegla ekstremnim merama!


Žarko Pribaković izašao je večeras treći na velelepnu scenu 'Pinkovih zvezdica - All Stars' i otpevao pesmu Saše Matića "Samo ovu noć". Inače, ovo je poslednja emisija u kojoj odluku o tome ko prolazi dalje donosi žiri.

Autor: TvPink Printscreen

On je izazvao nemire u žiriju, s obzirom na to da Leontina nije želela da podigne svoju stolicu, ali to je rešila Goca Tržan koja je svojom nogom stisnula koleginicin taster. Tako je na kraju Žarko dobio svih pet glasova žirija.

Autor: TvPink Printscreen

Ja bih stvarno Žarka mogao da slušam dan i noć, on je hirurg u pevanju, to je tako jasno, dobro, zdravo - rekao je Milan.

Autor: TvPink Printscreen

Ja sam uživala danas, uvek sam aplauzom pozdravljala tvoju iskrenost, mislim da si pametno biće, pametno biraš pesme, pametne poteze praviš, nisi digao nos i to će ti u budućim godinama biti najvažnije - rekla mu je Nataša.

Autor: TvPink Printscreen

Žarkov nastup pogledajte u nastavku. 

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti