AKTUELNO

Emica šećerlemica, lepo si nam pevala. Sve je bilo kako treba da bude, rekao je Sale Cvetković.

Osmogodišnja Ema Simonović probila je led u večerašnjoj emisiji i otpevala hit Kejti Peri "Roar". Ema koja dolazi iz Beograda je i ovoga puta oduševila žiri, ali i publiku u studiju "Pinkovih zvezdica". Ova takmičarka je sa svih pet glasova prošla direktno u peti krug.

Ema je dobila cveće i poklon od svojih drugara koji su joj se nakon nastupa pridružili na bini.

Foto: YouTube screenshot

Čuje se malo da si prehlađena. Ja ne bih ustala do kraja, dok nisi došla do one modulacije, one improvizacije koja je bila fenomelna. To je, čini mi se, bio najviši ton, a ti si bila u njemu sjajna i zbog toga sam ustala. Bilo je dosta netačnih momenata, ali ja tebe obožavam i mnogo volim kako ti pevaš - rekla je Goca Tržan.

Foto: YouTube screenshot

- Emica šećerlemica. Lepo si nam pevala. Sve je bilo kako treba da bude. Složio bih se i ja sa njima da izbegavaš engleski jezik, da se prebaciš na naše govorno područje. Inače, sve je fenomenalno i jako si hrabra što si izabrala uopšte ovu pesmu. Bravo za hrabrost - rekao je Sale Cvetković.

Foto: YouTube screenshot

- Ona je pravi mali borac, kao i u pesmi. Ti si mene podsetila na jednu bebu tigra. Ti si kao mala beba tigrica koja se onako izborila. I tako je bilo sve nesigurno na početku i do pola pesme je bila borba i na kraju si pobedila - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: YouTube screenshot

Autor: J. Vučić

#Ema Simonović

#Jelena Tomašević

#Pinkove zvezdice

#Takmičarka

'