AKTUELNO

Ovo nisu očekivali!

Numeru "My way" koju u originalu izvodi Frenk Sinatra večeras je otpevao Uroš Stanković, koji dolazi iz Niša i ima 18 godina. Zajedno sa ovim takmičarem, na sceni "Pinkovih zvezdica - All Stars" su se pojavile i balerine koje su upotpunile njegov nastup.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je Uroš pevao, svi članovi žirija podigli su svoje stolice, međutim, odlučili su da pred kraj nastupa crvenu stolicu spusti Leontina Vukomanović, jer su zajedno procenili da je Stankovićevo večerašnje pevanje bilo za četiri glasa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si u velikom problemu koji se ne tiče tvog talenta. Ovde je svega bilo, samo ne priče. Ovde si pevao kao neki operski pevač ruskog porekla! Toliko je bilo sirovo i smoreno. Smorili smo se toliko da smo počeli da divljamo kada je bio drugi refren - bio je komentar Leontine Vukomanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si veliki dečak, mlad čovek i ove kritike moraš da prihvatiš. Mene je uhvatila takva nervoza da nisam znala šta ću da radim. Pevao si kao Nenad Čanak. On je stalno to voleo da peva. Sigurno ste slušali... Poslušaj, pa ćete videti da je sličnost velika! - rekla je Nataša Bekvalac, a nakon ove njene izjave svi su prasnuli u smeh.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: S. Kuvekalović

#Uroš Stanković

'