AKTUELNO

Provukao se kroz 'iglene uši'.

Numeru Tropiko benda "Zauvek tvoj" večeras je u "Pinkovim zvezdica - all stars" pevao David Marković, dečak koji ima 13 godina. Inače, u ovoj polufinalnoj emisiji takmičari imaju priliku da se publici i žiriju predstave kroz svoje omiljene pesme.

Foto: TV Pink Printscreen

Da nije opušten na sceni prvo su primetile Nataša Bekvalac i Goca Tržan, koja je rekla da joj je David veoma drag takmičar. Njih dve podigle su tada svoje stolice, a isto su nakon nekoliko sekundi učinili Milan Stanković, Kristina Kija Kockar i Leontina Vukomanović, zbog čega je David dobio svih pet glasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Fališirao si kao nikada do sada, ali ja da sam se spustila, Nataša Bekvalac bi mi iščupala danas ove veštačke trepavice. Samo da ti kažem, bićeš bolji frajer od Bikovića - bio je komentar Goce Tržan.

Foto: TV Pink Printscreen

Svako od nas ima pravo da bude slab da neko dete. Ja kada vidim tu tvoju iskrenost, energiju i dušu, ja ne mogu nikada da se spustim. Ja ću ti reći da si falširao, ali eto može nešto i na slabost - rekla je Nataša Bekvalac.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

#David Marković

'