AKTUELNO

Ona je probila led!

Prvi nastup u večerašnjem izdanju dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - all stars" imala je Nika Purić. Ova talentovana devojčica ima deset godina i dolazi iz Beograda, a večeras je pevala numeru Sanje Ilića i Balkanike "Plava ptica".

Foto: TV Pink Printscreen

U maniru naslova pesme bila je i Nikina scenografija, ali i odevna kombinacija. Ona se pojavila u plavoj haljini, sa kristalima na licu i cvećem oko struka, dok je iza nje bio veliki beli ram i kavezi za ptice.

Foto: TV Pink Printscreen

Nika je dobila četiri glasa, s obzirom na to da je Goca Tržan spustila svoju crvenu stolicu. Nakon Nikinog nastupa, usledili su i komentari stručnog žirija.

Meni se sve ovo svidelo. Ja ovu pesmu ne znam, ali meni se svidelo. Ti daješ emociju i sve od sebe na toj sceni. Četvorka je, ali ništa još nije gotovo, tek smo počeli - rekla je Kristina Kija Kockar.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti uvek doneseš spektakl i nama žiriju i publici, tako da volim da te vidim. Odabrala si ozbiljnu pesmu. Ovo je baš pesma... "Misliću plavo", mislim moraš da porasteš da bi shvatila to. Mi znamo šta to znači. Lepo si obučena - rekla je Nataša Bekvalac.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

#Nika Purić

'