separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ŽIRI NA MUKAMA: Večeras je 'Pinkove zvezdice - All stars' napustilo dvoje takmičara, evo koga više nećete gledati na velikoj sceni! (VIDEO)


Odluka je bila veoma teška.


Još jedno izdanje najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima "Pinkovih zvezdica - All stars" došlo je do samog kraja.

Autor: TvPink Printscreen

Oni koji su večeras bili najbolji i dobili čiste petice bili su: Darija Vračević, Mateja Vukašinović, Žarko Pribaković, Teodora Marković, Teodora-Tara Stojanović, Irina Arsenijević i Valentina Mec.

Autor: TvPink Printscreen

Za svoj opstanak u takmičenju borili su se: Tatjana Savatić, Milica Ilić i Sergej Pajić, o čijoj sudbini je odlučivao žiri u baražu kada su se povukli u staklenu sobu.

Autor: TvPink Printscreen

Odlukom petočlanog žirija, koji je morao da izabere dva takmičara koji večeras napuštaju takmičenje, iz "Pinkovih zvezdica - All stars" ispala je Tatjana Savatić, a zatim je voditeljka saopštila da takmičenje napušta i Milica Ilić.

Ljuta sam, stvarno, veoma sam tužna zato što neka deca koja su fantastična i sjajna moraju da napuštaju takmičenje zbog pravila produkcije. Stvarno nije realno, toliko smo zajedno, ne samo u ovoj sezoni nego i u prošlim sezonama, oni su izvanredni pevači, 90 posto vas peva bolje od nas u žiriju, jako je teško da neko od nas presudi i da kaže "Ova deca nisu dovoljno dobra da nastave takmičenje". Ko god da je ispao, ja ne bih mogla da kažem da treba da ispadne. Dolazim u situaciju da smo u problemu, razmišljamo kako neko dete izbaciti. Svi smo polupani, stvarno aplauz i od nas žirija za sve vas deco, za mene je ovo bilo pred finale - navela je Leontina Vukomanović.

Autor: TvPink Printscreen

Kako je izgledao baraž možete pogledati u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti