AKTUELNO

Na visini zadatka.

Na veliku scenu "Pinkovih zvezdica - All stars" osma po redu izašla je Teodora-Tara Stojanović koja je izvela pesmu "1,2,3" koju u originalu pevaju Sofija Rejes i Džejson Derulo, a sve to u okviru zadatka "Brze pesme".

Foto: TvPink Printscreen

Teodora je svojim nastupom uspela da svima izmami osmeh i pozitivnu energiju, što je žiri i nagradio sa svih pet glasova i direktnim plasmanom u naredni krug takmičenja.

Smatram da si ti numero uno, falilo mi je malo energije večeras, dobila si peticu, ali videla sam da se nisi snašla u onim latino delovima. Ti si hip-hop devojka, to sam primetila, tu nisi bila na svome. Ali kad si krenula da repuješ i da pokazuješ ono za šta si rođena, sve se vratilo u normalu. Ona zna koliko ja nju volim, ona je pored Mateje moj favorit - navela je Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je jedna od tvojih boljih interpretacija. Plivaš u ovome kao da je tvoje - rekla je Leontina Vukomanović

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam njen fan od prvog puta kad sam je videla, kad je bila još kikić mali. Daću ti savet za scenu, da malo igraš svojim licem, uvek si jednolična u licu, hladna si mi nekako, a ne mislim da si hladno dete. Ti u svakoj pesmi imaš isti izraz lica, dovoljno si velika da to možeš da uradiš. Meni se jako dopalo ovo, ali ti dajem savet za ubuduće - navela je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Kompletan nastup ove zvezdice pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Teodora Tara Stojanović

'