AKTUELNO

Bez greške!

Šesta po redu na scenu "Pinkovih zvezdica - All stars" izašla je Teodora Marković. Ona je u okviru zadatka "Brze pesme" izvela numeru Goce Tržan "Vadi se na moje ludilo".

Foto: TvPink Printscreen

Već nakon prve strofe svih pet članova žirija je bilo gore, te su sve vreme skandirali Teodori i bez daha gledali njen fantastičan nastup. Podignute stolice zadržale su se i do samog kraja pesme, tako da je ova zvezdica zaradila direktan plasman u naredni krug takmičenja.

Kakva petica! Ne znam, ja nikad nisam čula da neko ovako otpeva moju pesmu, nikad u životu. Ona je jedina koja je pevala moje pesme, jedina je dotakla to nešto, a sada si je u mnogim deonicama otpevala bolje od mene. Opet si obučena fenomenalno, top si - navela je oduševljeno Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Od kad si odsekla šiške ti si se potpuno promenila, ne samo fizički, nego i pevački i stav tvoj, i to mi se mnogo sviđa. Kao nova osoba, ko zna, zamenili su te - rekla je Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propustili ovaj nastup možete ga pogledati u nastavku ovog teksta.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Teodora Marković

'