AKTUELNO

Razveselila je sve koji su je gledali.

Ovu čarobnu noć otvorila je Darija Vračević, a ona je kao odgovor na ovonedeljni zadatak "Brze pesme" odabrala numeru "Girls just want to have fun" koju u originalu izvodi Sindi Loper.

Foto: TvPink Printscreen

Interesantna odevna kombinacija raznih boja i potpuno otkačenog kroja nikoga nije ostavila ravnodušnim, te se već pri prvim taktovima pesme petočlani žiri razveselio. Petočlani sastav je bio potpuno oduševljen ovim nastupom, te je Dariju nagradio sa svih pet glasova.

Bravo, bravo! Ovo je bio jako lep nastup, ja nemam zamerke. Tvoj glas je sličio glasu Sindi Loper. Ovo ti je baš leglo. Drugo, devojke, zabava, ono što ide ispod svih slika ne Instagramu devojaka koje idu u neki provod, uvek je taj natpis. Baš si me razveselila na samom početku, jako lepo, super ste igrale, zabavljale se, preneli ste tu energiju na nas. Super izgledaš, jako si se potrudila sa svim tim stvarčicama koje nosiš na sebi. Bravo, bravo, desetka - rekla je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Stvarno, ovo više nije ocena petica nego je desetka. Evo, ponoviću, možda ću biti dosadan, dosta puta sam to rekao, ali ovakve stvari na televiziji ne možete da vidite osim u "Pinkovim zvezdicama" najpozitivnijem i najlepšem šou programu. Daka je jedna od favorita, jedna od najboljih učenica i zvezdica koja sve radi kako treba, svaka čast - naveo je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao ovaj fantastičan nastup pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Darija Vračević

#Pinkove zvezdice - All Stars

'