AKTUELNO

Magija počinje.

Kao i svakog petka i ove noći "Pinkove zvezdice - All stars" spremne su da zablistaju punim sjajem na velelepnoj sceni i to tako što će izvoditi numere na temu "Brze pesme".

Foto: TvPink Printscreen

Petočlani žiri koji čine Leontina Vukomanović, Kristina Kija Kockar, Goca Tržan, Nataša Bekvalac i Milan Stanković zauzeli su svoje pozicije, potpuno spremni da ocenjuju večerašnje nastupe.

Moji favoriti su još tu, žao mi je što su neka deca ispala, ali eto neko mora da ispadne, mi smo bili realni, mislim da se nismo ogrešili. Biće još mnogo teže. Čekam da vidim šta će narod da odluči, verovatno se neće odlučiti za moje favorite, ja ih imam troje. Ali na kraju krajeva i ta pobeda neće uticati na njihove karijere toliko ako se oni potrude da posle ovog takmičenja rade na sebi - navela je Kija pred početak ove emisije.

Foto: TvPink Printscreen

U večerašnjoj emisiji ponovo ispadaju dva kandidata, a za prolazak u naredni krug boriće se Mateja Vukašinović, Sergej Pajić, Teodora Marković, Darija Vračević, Tatjana Savatić, Milica Ilić, Žarko Pribaković, Teodora-Tara Stojanović, Irina Arsenijević i Valentina Mec.

Kroz ovu noć punu magije ponovo će vas voditi dobro poznato lice, voditeljka Marijana Mićić.

Foto: TvPink Printscreen

Zato se udobno smestite, zagrejte svoje dlanove i uživajte jer čarolija upravo počinje na televiziji Pink.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'