AKTUELNO

Ostavila pozitivan utisak!

Nika Purić se ovog petka predstavila kao drugi takmičar u "Pinkovim zvezdicama - All Stars" i to pesmom Novih Fosila "Dobre djevojke". Mala Nika je na sceni imala i pomoć u vidu svoje mlađe sestre Bjanke koja je plesala zajedno sa njom.

Foto: TvPink Printscreen

Milan Stanković, Nataša Bekvalac, Goca Tržan i Leontina Vukomanović su na prvim taktovima podigli svoje stolice, da bi im se na kraju pridružila i Kristina Kija Kockar. Goca je na kraju Nikinog nastupa spustila svoju stolicu i poslala je u baraž sa četiri glasa.

- Ti si bila preslatka, to stoji, obučena si fantastično i sviđa mi se ta suknja. Pevački danas je to četiri, nije to ništa strašno - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

- Rekli smo kriterijume koji će odlučivati ko su četvorke, ko je petice. Odlično izabrana pesma stoji onome što ti pevaš, lepo si i otpevala. Nije bilo loše, bilo je vrlo dobro - prokomentarisala je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Nastup Nike Purić pogledajte u sledećem video-prilogu:

Pink.rs

#Pinkove zvezdice - All Stars

'