separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

BARAŽ NIKAD NEIZVESNIJI! Evo od kog takmičara smo se oprostili u večerašnjem izdanju 'PINKOVIH ZVEZDICA - ALL STARS'! (VIDEO)


Nikom nije bilo svejedno!


U večerašnjem izdanju talent šou programa "Pinkove zvezdice - All Stars" šest kandidata prošlo je direktno dalje, a petoro njih je svoju sreću okušalo u baražu na kraju emisije. 

Autor: TvPink Printscreen

I dok su na samom kraju kandidati nestrpljivo čekali ishod svog ostanka u takmičenju, stručni žiri je u staklenoj sobi donosio odluku o tome ko treba da ispadne.

Autor: TvPink Printscreen

Čuvena petorka sačinjena od Kristine Kije Kockar, Leontine Vukomanović, Goce Tržan, Nataše Bekvalac i Milana Stankovića je donela odluku da takmičenje večeras napusti Dunja Jeličić. 

Autor: TvPink Printscreen

- Ne znam koliko ste primetili, ali ostali su samo najbolji. Od danas gledamo sve, svaku grešku. Svaki trud ćemo nagraditi. Dunja, tebe prvi put vidim da se smeješ. Idemo samo jako i ozbiljno - poručila je Nataša svim kandidatima za ktaj. 

Autor: TvPink Printscreen

Kako je izgledao baraž pogledajte u sledećem video-prilogu:

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.    

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti