AKTUELNO

Fantastičan scenski performas!

Sedamnaestogodišnji Žarko Pribaković, predstavio se pesmom člana žirija, Milana Stankovića, "Faktor rizika". Na sceni mu je društvo pravila plesačica sa kojom je Žarko imao pravi, mali performans.

Foto: TvPink Printscreen

Žiri se tokom Žarkovog nastupa sve vreme oduševljavao, a to su na kraju i potvrdili sa svih pet glasova koje je ovaj kandidat dobio. Leontina Vukomanović je pokušala da se našali spustivši svoju stolicu, da bi na kraju ustanovili da je Žarko ipak, prošao direktno dalje.

- On je najpribližnije otpevao, onako kako ja pevam. Toliko nekih ukrasa koje ja ubacujem oberučke... Svake čast i za nastup i za pevanje. Meni je bilo super - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

- Na početku si bio malo klimav, možda prva strofa. Jako volim ovu pesmu. Drugi deo si pokidao. Sviđa mi se i koreografija i sve, ja sam se oduševila - zaključila je Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Žarkov nastup pogledajte u sledećem video-prilogu:

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Pink.rs

#Pinkove zvezdice - All Stars

'