AKTUELNO

Voditeljka dobila cvet!

Mateja Vukašinović oduševio je sve svojom izvedbom u "Pinkovim zvezdicama - All Stars" i to numerom Bruna Marsa, "When I was your man". Mateja je na sceni bio sam, a svedenost njegovog nastupa oduševila je žiri.

Foto: TvPink Printscreen

Nataša Bekvalac i Kija Kockar prve su podigle svoje sudijske stolice kako bi uživale u celokupnom nastupu ovog takmičara. Mateja je na kraju dobio svih pet glasova, a voditeljki, Marijani Mićić je na kraju svog nastupa poklonio i cvet.

- Bilo je grešaka, ali si se meni u drugom delu popravio i potpuno sam zaboravila na te greške. Otvoreno kažem da si ti moj ljubimac - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja toliko poštujem tvoju pojavu i tvoj talenat, toliko si jedno divno dete. Mnogo netačnih intervala, ova je pesma u takvim intervalima, da ako ne gađaš kao žilet prosto ne zvuči dobro, ali neka bude petica - objasnila je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Matejin nastup pogledate u sledećem video-prilogu:

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Pink.rs

#Pinkove zvezdice - All Stars

'