separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ČAROBNI MATEJA VUKAŠINOVIĆ OSTAVIO ŽIRI BEZ TEKSTA! Kija nije mogla da sakrije simpatije prema ovom takmičaru! (VIDEO)


Voditeljka dobila cvet!


Mateja Vukašinović oduševio je sve svojom izvedbom u "Pinkovim zvezdicama - All Stars" i to numerom Bruna Marsa, "When I was your man". Mateja je na sceni bio sam, a svedenost njegovog nastupa oduševila je žiri.

Autor: TvPink Printscreen

Nataša Bekvalac i Kija Kockar prve su podigle svoje sudijske stolice kako bi uživale u celokupnom nastupu ovog takmičara. Mateja je na kraju dobio svih pet glasova, a voditeljki, Marijani Mićić je na kraju svog nastupa poklonio i cvet.

- Bilo je grešaka, ali si se meni u drugom delu popravio i potpuno sam zaboravila na te greške. Otvoreno kažem da si ti moj ljubimac - rekla je Kija.

Autor: TvPink Printscreen

- Ja toliko poštujem tvoju pojavu i tvoj talenat, toliko si jedno divno dete. Mnogo netačnih intervala, ova je pesma u takvim intervalima, da ako ne gađaš kao žilet prosto ne zvuči dobro, ali neka bude petica - objasnila je Goca Tržan.

Autor: TvPink Printscreen

Matejin nastup pogledate u sledećem video-prilogu: 

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.  

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti