separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

SVE JE VRVELO OD EMOCIJA! Tatjana Savatić oduševila žiri svojim pevanjem! Plesni performans sve oborio s nogu! (VIDEO)


Pesma prati ozbiljnu priču!


Tatjana Savić nastupila je druga po redu u talen šou programu "Pinkove zvezdice - All Stars", a sve je oduševila izvedbom pesme Emili Sande, "My kind of love". Tatjanin nastup bio je propraćen plesnim performansom koji je sve ostavio bez daha.

Autor: TvPink Printscreen

Prva je svoju stolicu podigla Kristina Kija Kockar, a za njom su ustale i Goca Tržan, Nataša Bekvalac i Leontina Vukomanović. Tatjana je na samom kraju svoje izvedbe dobila četiri stolice, a Milan Stanković nije podigao svoju stolicu.   

- Meni je jako žao, ja sam ispod gledao da vidim taj nastup. Meni se svidelo jako, volim što si toliko talentovana i ideš kroz sve žanrove i pričali smo o tome i hvalili te i sada dođemo do toga da si potpuno ispala iz ritma, intonacije. Vidim da osećaš tu pesmu. Ti i ova pesma ne funkcionišete zajedno. Baš je bila jedna mrlja koja je toliko očigledna - rekao je Milan.

Autor: TvPink Printscreen

- Veliki kiks što si izabrala ovu pesmu, ona je meni na ripitu kod kuće. Vidim da si ispratila i spot, pošto pesmu prati ozbiljna priča. Mnogo je više i režanja i svega, nekako si mi otpevala previše operski. Jeste to tvoj manir pevanja. Nije bilo katastrofa, četvorka je dobra ocena - obrazložila je Kija.

Autor: TvPink Printscreen

Kako je izgledao baraž pogledajte u sledećem video-prilogu:   

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.    

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti