AKTUELNO

Prva petica za večeras!

Večerašnje takmičenje otovrila je Darija Vračević iz Beograda, a ona je izvela pesmu "Lane moje". Obučena u autetični kostim i sa belom vilionom u potpunosti je upela da dočara atmosferu sa "Evrovizije" od pre skoro 15 godina.

Foto: TvPink Printscreen

Na prve taktove pesme svoje sudijske stolice su podigli Milan Stanković, Kija Kockar i Leontina Vukomanović. Darija je na kraju dobila svih pet glasova uz gromoglasan aplauz žirija.

-  Meni se ovo jako dopalo, ja znam ovu Darijinu interpretaciju. Imala si neke dukate. Ovo jeste evrovozijska pesma koja ima tu gradaciju i poentira na samom kraju i ti si to tako dosledno i ispratila. Možda si mogla da budeš malo dinamičnija. Briljirala si u ovoj završnici. Ja sam se čak i naježila na samom kraju - objasnila je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

- Ovo nije tvoje najbolje izdanje definitivno. Imala si falšića dosta, ali celokupni utisak jeste da je ovo veoma dobro. Za moj ukus si dobila 5 minus - rekla je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao njen nastup pogledajte u sledećem video-prilogu:

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: M. Stanković

#Pinkove zvezdice - All Stars

'