AKTUELNO

Uroš emocijom pokorio studio!

Kao osmi takmičar za večeras nastupio je Uroš Stanković, a na sceni talent šou programa "Pinkove zvezdice - All Stars", zavladale su prave emocije kada je Uroš zapevao pesmu "Moje si nebo", Adila Maksutovića.

Foto: TvPink Printscreen

Uroš je kao i njegovi drugari pre njega dobio svih pet glasova. A prva je svoju sudijsku stolicu podigla Kija Kockar.  Za njom su ubrzo ustali i ostali članovi žirija.

- Ti si već muzičar formiran i vrlo se razumeš u muziku. Čućeš i sam kada poslušaš nastup na TV-u. Ova pesma ima dosta tih španskih trilera koje je Adil ubacio i ona ima potpuno drugu dinamiku kada se sluša u toj interpretaciji. Ti si se trudio da sve to izbaciš da bi bilo primereno Pinkovim zvezdicama. Zato nismo zadovoljni - objasnila je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

- Samo si malo preterao sa upotrebom punog glasa na ovakvu pesmu. Nije prosto primereno bilo da ne daš još nežnosti, mistike. Nisam doživela i prvi put čujem da si bio ovako netačan - bila je oštra Leontina Vukomanović prema Urošu.

Foto: TvPink Printscreen

Urošev nastup pogledajte u sledećem video-prilogu:

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: M.S.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'