AKTUELNO

Oduvao je!

Mladi David Marković večeras je u "Pinkovim zvezdicama - All Stars" nastupio pod rednim brojem šest, a sve je oduševio izvedbom pesme "Još uvek sanjam da smo zajedno", koju u originalu izvodi Toše Proeski.

Foto: TvPink Printscreen

Prva je svoj glas dala Leontina Vukomanović, a ubrzo su se podigli i Nataša Bekvalac, Goca Tržan i Milan Stanković. Kristina Kija Kockar je glas dala poslednja. David je na kraju dobio svih pet glasova.

- Ne smeš se sa ovakvim pesmam juriti, pustiš da uđeš u taj film i da te nosi. Imao si problem sa ritmom, tek u poslednjem predrefrenu si ušao u neki filmić. Bio si dosta intonativno netačan, to mi je smetalo. Meni se sviđa tvoja boja glasa - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

- Meni ova pesma nije nebitna, a ti je nisi značajno otpevao. Ovo je priča. Meni je on u interpretaciji.. Malo sam htela da zaspim. Mene si uspavao, ništa mi se nije dogodilo. Inače sam od tebe naviknuta da se nešto dešava. Danas si bio lep i dosadan - istakla je Nataša.

Foto: TvPink Printscreen

Davidov nastup pogledajte u sledećem video-prilogu:

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: M.S.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'