separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

EMOCIJE ZAVLADALE SCENOM: Bojana Radovanović izvela Natašinu pesmu, evo kako je Bekvalčeva reagovala! (VIDEO)


Odmah se podigla!


Večeras je u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All stars" treća po redu nastupila Bojana Radovanović, a ona je izvela emotivnu baladu Nataše Bekvalac "Ponovo". 

Autor: TvPink Printscreen

Među prvima se podigla, naravno, Nataša koja je pomno slušala izvedbu svoje pesme. Milan Stanković i Kija Kockar su podigli svoje stolice odmah posle Bekvalčeve. Na kraju je Bojana dobila svih pet stolica, iako se Milan u jednom trenutku spustio, pa se vratio u gornju poziciju. 

- Tebi se desilo ono što se meni često desi kada je ova pesma u pitanju. Meni je ovo najomiljenija pesma u celoj karijeri. Ti si pregorela, ja često isto znam da pregorim. U prevelikoj želji da pokažeš ono što osećaš to malo ode u ovo što je tebi otišlo. Ja neću da te kritikujem, zato što tvoja lepota ne dozvoljava kritiku - objasnila je Bekvalčeva.

Autor: TvPink Printscreen

- Žuriš ispred pesme sve vreme. Imala si fantastičnu emociju i čuje se da osećaš ovu pesmu i da je voliš. Ne sme pesma tebe da juri. Tačno se vidi da si uzbuđena i da juriš ritam. Tek si na kraju ušla u film pesme - imala je Goca Tržan zamerku na Bojanino pevanje.  

Autor: TvPink Printscreen

Bojanin nastup pogledajte u sledećem video-prilogu:

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.  

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti