AKTUELNO

Bili su oduševljeni!

Ovog petka, muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice - All stars" otvorio je David Radosavljević koji je otpevao pesmu Dina Merlina "Sve je laž". Uz scenografiju u crvenoj boji i plesačice, David je preneo emociju kako na žiri tako i na publiku.

Foto: TvPink Printscreen

Među prvima su se podigli Milan Stanković i Nataša Bekvalac, a kasnije su im se pridružili i ostali članovi žirija. Leontina Vukomanović se podigla među poslednjima.

- Jako lepo, zamalo da počnem da plačem. Odlično, meni se ovo sviđa. To je onaj fah koji tebi leži i koji se meni sviđa. Imaš taj senzibilitet, ali imaju dosta zamerki - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

- Više pravilne artikulacije i ono što je kod tebe jako upečatljivo, to je taj grc na kome istrajavaš. Bojim se da to ne postane manir koji je moguće imitirati. Poradi na skraćivanju tih faza. Samo sa merom - objasnila je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Pogledajte Davidov nastup:

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: M.S.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'