AKTUELNO

Udobno se smestite i uživajte u nastupima naših najtalentovanijih takmičara.

Kao i svakog petka na televiziji Pink i ove večeri očekuje vas najnovije, spektakularno izdanje najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima "Pinkove zvezdice - All stars". Ove večeri počinje novi krug, a samim tim zvezdice su dobile i novu temu - muzika dvehiljaditih godina.

Foto: TV Pink Printscreen

Desetoro takmičara predstaviće se na velelepnoj sceni, a za jednog od njih ovo će, nažalost, biti poslednja emisija.

Večeras će milionska publika imati priliku da uživa u fenomenalnim nastupima Nike Purić, Isidore Mitić, Antonije Gigovske, Bojane Radovanović, Davida Markovića, Ivane Dimkovski, Katarine Radulović, Davida Radosavljevića, Uroša Stankovića i Amne Alajbegović.

Foto: TvPink Printscreen

Poznata petorka je i ovog petka u nepromenjenom sastavu, te će zvezdice ocenjivati Kristina Kija Kockar, Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Nataša Bekvalac i Milan Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovoga puta, žiri je bio toliko oduševljen nastupima talentovanih mališana da je želeo da izbegne pravila takmičenja i ne dozvoli da i jedan od njih napusti "Pinkove zvezdice - All stars". Da li je žiriju ovo pošlo za rukom, ili je neka zvezdica ipak napustila takmičenje, saznaćete večeras od 22 časa na TV Pink.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'