AKTUELNO

Još uvek nisam sigurna čime želim da se bavim, ali definitivno bi bilo nešto što je vezano za muziku, rekla je ova takmičarka Pinkovih zvezdica.

Lorena Janković je učesnica "Pinkovih zvezdica" iz Podgorice koja je pažnju javnosti privukla neverovatnim talentom. Ona je pokazala da jedanako dobro peva pesme na engleskom kao i na maternjem jeziku, a žiri je za nju imao samo reči hvale uz želju da njeni nastupi traju duže. Lorena u intervjuu za Pink.rs otkrivaj kada je počela da peva, čijeg se komentara najviše pribojava i još mnogo toga.

Roditelji su otkrili moj talenat kad sam imala oko šest godina. I tada sam davala naznake deteta koje će se baviti pevanjem - rekla je Lorena.

Foto: Printscreen Youtube

I dok mnogi mališani imaju tremu od komentara žirija, Lorena kaže da se nije plašila kritika.

- Pa nijedan član žirija mi nije ulivao ogroman strah, ali mogu reći da sam možda najuzbuđenija pre Gocine reakcije na moj nastup - istakla je ova "Pinkova zvezdica".

Foto: Privatna arhiva

Ova Podgoričanka je istakla da je jako srećna zbog pozitivnih reakcija žirija i publike i trudiće se da nastavi da oduševlja svojih nastupima.

Iskreno nisam se nadala takvim reakcijama žirija i publike jer sam dosta samokritična i onda ne mogu realno da procenim kakve će biti reakcije. Za nastup se pripremam sa svojim profesorom pevanja, a pesme biram uz njegovu pomoć i pomoć porodice, izabere se ona koja mi najbolje leži i koju naravno najbolje mogu da iznesem - rekla je Lorena.

Iako ima ogromnu podršku svoje porodice i drugara u školi, ova zvezdica još uvek ne zna čime želi da se bavi kad poraste.

- Još uvek nisam sigurna čime želim da se bavim, ali definitivno bi bilo nešto što je vezano za muziku jer u njoj najviše uživam. Pevačica kojom sam fascinirana i koju slušam i gledam sa neverovatnim oduševljenjem i divljenjem je Lara Fabian - otkrila je Lorena Janković.

Foto: Privatna arhiva

Lorena je do sada pokazala da zna da peva pesme na engleskom jednako dobro kao na maternjem jeziku.

- Od muzike sve volim da slušam, kako domaće tako i strano, ali u poslednje vreme me strana muzika nekako više privlači - rekla je ova "Pinkova zvezdica".

Lorena je u četvrtom krugu otpevala pesmu "Russian Roulette" koju u originalu izvodi Rijana, a kako je ovaj hit zvučao u njenom izvođenju, imate prilike da čujete u nastavku.

Autor: J. Vučić

#Intervju

#Lorena Janković

#Pinkove zvezdice

#Takmičarka

#Takmičenje

'